Tentang Sifu

SifuBitcoin adalah Peneraju sumber nombor satu berita, harga, pasaran, maklumat, tip & review Bitcoin Malaysia.

Wallet - Sifu BitcoinSifuBitcoin merupakan destinasi dalam talian yang utama untuk maklumat mengenai industri dan matawang digital Bitcoin. Laman web SifuBitcoin mengintegrasikan forum komuniti dan memberi berita Bitcoin. Sifu juga berhasrat untuk meliputi berita Fintech dan teknologi Blockchain juga. SifuBitcoin mempunyai statistik rangkaian Bitcoin yang canggih, panduan Bitcoin, dan banyak lagi. Platform SifuBitcoin memenuhi keperluan semua orang yang dicari untuk bersaing dengan Bitcoin dan mata wang digital, dari asas kepada pakar.

Iklan / Cerita Ditaja / Review


Beratus-ratus beribu-ribu peminat Bitcoin mahu mengenali syarikat atau perkhidmatan anda! Dalam kaji selidik baru-baru ini, 600+ pelawat bulanan yang unik di SifuBitcoin ingin melihat syarikat-syarikat baru, produk dan perkhidmatan yang lebih daripada yang lain. SifuBitcoin menawarkan syarikat-syarikat Bitcoin dan pengiklan untuk salah satu saluran yang terbaik untuk mencapai sasaran pasaran mereka: semangat, pengaruh dan melibatkan peminat Bitcoin.

SifuBitcoin boleh menyediakan:

  • pengiklanan banner berdasarkan mingguan & bulanan.
  • Penajaan Newsletter
  • Artikel mengenai syarikat anda
  • Iklan latar Belakang
  • dan lain-lain

atau maklumat dan kempen khas sila layari laman pengiklanan SifuBitcoin di sini atau hubungi Sifu di: Sifu[at]SifuBitcoin.com

Pelaburan / Peluang Pembelian


Sifu memulakan laman web kami pada December 2015, dan SifuBitcoin kini lebih 600+ pengunjung sebulan. Sifu sedang berusaha keras untuk memberikan perkhidmatan yang terbaik tetapi untuk mengambil ia ke tahap yang paling tinggi Sifu memerlukan pelaburan tambahan. Hasrat Sifu adalah untuk membina salah satu sumber berita yang paling terkenal dan dipercayai dalam industri Bitcoin Malaysia dan Sifu akan gembira untuk menjadi sebahagian daripada sesuatu yang lebih besar dengan itu Sifu juga berminat pada sebarang tajaan.

Berminat untuk menaja? Hubungi Sifu di: Sifu[at]SifuBitcoin.com

Etika


Sifu cuba yang terbaik untuk menjadi salah satu entiti media yang paling dipercayai dalam sektor berita mata wang digital Bitcoin di Malaysia Sebahagian daripada yag beretika. Sifu tidak akan spam, hantar pautan SifuBitcoin sendiri di media sosial. Walau bagaimanapun, Sifu hantar ke saluran akaun SifuBitcoin sendiri di Twitter / Facebook / Instagram / YouTube! Jangan lupa untuk mengikuti SifuBitcoin. Sifu tidak mengiklankan atau mempromosikan syarikat spam. Sekiranya sesebuah syarikat yang diiklankan atau dikaji semula di laman web SifuBitcoin dan telah scam anda, sila hubungi Sifu dengan segera supaya Sifu boleh menyiasat dan mungkin menamatkan iklan mereka dan menghapuskan kajian. Ini membolehkan Sifu untuk membiarkan pembaca tahu tentang keadaan kurang bernasib baik untuk mengelakkan kejadian masa akan datang sama.

Widget & Banners & Logo


Memaparkan berita Bitcoin, Blockchain dan Altcoin SifuBitcoin terkini di laman web anda dengan membuat pautan pada laman web SifuBitcoin.

Berminat dalam untuk mengiklankan logo atau banner SifuBitcoin?


 

sifubitcoin

Sifu Bitcoin - Pakar Bitcoin | Speaker | Trainer | Coach

‪#‎SifuBitcoin‬ ‪#‎Pakar‬ ‪#‎Trainer‬ ‪#‎Coach‬ ‪#‎Bitcoin‬ ‪#‎BTC‬ ‪#‎Malaysia‬ ‪#‎MoneyMakeMoney‬ ‪#‎BuatDuit‬ ‪#‎Trade‬ ‪#‎Forex‬ ‪#‎Money‬ ‪#‎Currency‬ ‪#‎Duit‬ ‪#‎BitcoinReview‬ ‪#‎BitcoinNews‬

View Profile Send Email