HashFlare
Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Purse.io, perkhidmatan ini kini dibuka kepada orang ramai, jadi pergi mencubanya! Anda kini boleh mendapatkan diskaun sehingga 50%, dijamin jika berbelanja dengan Bitcoins di Amazon dan saya sering mendapat 20% atau lebih!

Gambaran:

Perkhidmatan baru yang bertujuan untuk membolehkan orang untuk membeli Bitcoins melalui Amazon dan belanja Bitcoins untuk produk Amazon dengan harga diskaun. Purse.io diterangkan secara terperinci di bitcointalk.org oleh salah satu daripada pemaju. Istilah yang terdapat mungkin agak mengelirukan, kerana apabila anda berfikir tentang hal itu, perbelanjaan dan pembelian pada dasarnya perkara yang sama, tetapi gambaran yang ganjil tidak mengubah kualiti perkhidmatan.

Saya telah mencuba untuk membeli Ledger Wallet dari Amazon menggunakan Purse.io, perkhidmatan yang sangat menarik dan mudah. Terdapat bayaran 5% apabila membeli Bitcoins melalui Amazon, yang merupakan mahal sedikit untuk saya, tetapi sesetengah orang akan suka untuk membeli dengan kad kredit atau kaedah pembayaran lain yang biasanya lebih sukar untuk digunakan di Amazon. Sebaliknya, terdapat diskaun sehingga 50% apabila membelanjakan Bitcoins untuk produk Amazon, yang saya suka dan mungkin akan digunakan lebih kerap pada masa hadapan.

Jika anda sudah mempunyai Bitcoin, Purse.io menyediakan Bitcoin Address khas untuk anda. Anda boleh menggunakan Bitcoin dalam wallet Purse anda untuk membeli barang di Amazon atau pindahkan kembali pada Bitcoin Address anda yang lain pada bila-bila masa.

Di Amazon, kita mungkin sukar untuk membeli barang jika tiada kad kredit atau visa. Ia amat sukar untuk melakukan pembayaran terus dari Amazon. Tetapi dengan Purse.io, kita boleh membeli belah di Amazon dengan menggunakan Bitcoin.

Contoh terbaik adalah, kita pilih barang yang kita mahu pada Wish List, letakkan Wish List di Purse.io. Kita membayar dengan Bitcoin di Purse.io, tunggu sehingga orang membeli barang kita dengan USD atau matawang lain. Kemudian orang yang membeli barang kita tadi akan mendapat Bitcoin kita dan barang kita akan dihantar pada alamat kita. Senangkan?

Sifu Berbelanja:

Purse.oi - Sifu Bitcoin

Alhamdulillah, dapat la diskaun 18%, kalau beli terus di Amazon tidak akan dapat harga macam itu. Saya beli pada 09/12/2015, dijangka sampai pada 24/12/2015 nanti. In sya Allah.

Cara nak beli barang sangat mudah. Daftar di Amazon, kemudia cari barang yang anda mahu, kemudian masukkan dalam “Wish List” anda. Kemudian copy link url wish list anda. Daftar Purse.io, kemudia masukkan link url tadi di menu shop. Kemudian sistem Purse.io memberi kita pilihan berapa banyak diskaun kita mahu, lagi banyak diskaun, lagi lama orang akan belikan produk kita. Lagi sedikit diskaun kita minta, lagi cepat orang akan beli produk kita. Kemudia sistem akan menukarkan jumlah matawang (contoh USD) ke pada jumlah Bitcoin. Kita cuma perlu transfer jumlah Bitcoin yang tertera pada Bitcoin Address akaun Purse.io anda. Sebaik sajaha orang membeli barang dari wish list anda, Bitcoin dari akaun Purse.io anda akan ditolak dan diberikan pada orang yang membeli barang anda tadi & barang anda dalam proses untuk dihantar.

Ada Bitcoin? Apa tunggu lagi? Berbelanjalah Bitcoin anda di Purse.io dengan barang-barang yang terdapat di Amazon.

Daftar disini dan dapatkan Bitcoin percuma sebanyak 0.01btc dari Purse.io

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
HashFlare

BERI MAKLUM BALAS

Please enter your comment!
Please enter your name here