Dasar Privasi

Sila baca dan memahami dasar privasi ini. Dengan melayari laman web ini, anda bersetuju dan mengetahui pengamalan yang dihuraikan dalam dasar privasi ini.

Dasar privasi ini hanya meliputi laman web ini, yang dikendalikan oleh Sifu Bitcoin (“Sifu”). Laman web yang dipautkan ke luar dari laman web ini tidak dilindungi oleh polisi ini. Sifu menggalakkan pengguna Sifu untuk berjaga-jaga apabila mereka meninggalkan laman web ini dan membaca dasar privasi bagi setiap laman web yang mengumpul maklumat peribadi.

Sifu mungkin mengumpul maklumat peribadi daripada pengunjung ke laman web ini. Maklumat ini hanya digunakan untuk bertindak balas kepada pertanyaan dan untuk memantau penggunaan laman web.

Di mana data peribadi telah diminta melalui bentuk (termasuk borang pendaftaran untuk surat berita), data tersebut hanya digunakan untuk tujuan yang dinyatakan pada borang dan tidak akan diberikan atau dijual kepada mana-mana pihak ketiga.

Dengan melengkapkan borang kaji selidik, data anda boleh digunakan untuk analisis data dan laporan, dan Sifu boleh menghubungi anda mengenai peristiwa-peristiwa yang berkaitan atau dengan hasil kajian itu. Maklumat peribadi anda tidak akan diterbitkan dan ia tidak akan dikongsi dengan mana-mana pihak ketiga tanpa kebenaran anda.

Untuk menghentikan langganan e-mel klik pautan ‘Unsubscribe’ di akhir e-mel anda. Untuk membatalkan email berita harian anda juga boleh klik pautan ‘Update Keutamaan’ dalam nota kaki e-mel. Jika anda masih mengalami masalah dengan pilihan langganan anda, sila e-mel sifu@sifubitcoin.com.

Kami menggunakan cookies untuk:

  • Menjejaki iklan
  • Menghalang anda melihat iklan yang sama berulang-ulang kali.
  • Paparkan iklan yang lebih relevan kepada anda, dengan menggunakan negara dan pilihan bahasa.
  • Menyusun data agregat tentang trafik laman web dan interaksi untuk menawarkan pengalaman web yang lebih baik dan alat-alat pada masa depan. Sifu juga boleh menggunakan perkhidmatan pihak ketiga yang dipercayai yang mengesan maklumat ini bagi pihak Sifu.
  • Meningkatkan prestasi laman web dan memudahkan ciri laman tertentu
    Memahami jika anda telah mengambil langkah yang diperlukan untuk melihat beberapa jenis kandungan, seperti menyerahkan alamat e-mel anda untuk melihat laporan.

Link Affiliate

Sifuk mempunyai pautan ke laman web lain. Sebahagian daripada ini boleh menjadi pautan pemasaran affiliate dikodkan oleh pihak ketiga. Pihak ketiga tidak memungut apa-apa maklumat peribadi.

Tips Bitcoin

Sifu menyokong ujian piawaian tipping Bitcoin terbuka dalam meta-tag itu. Maklum balas boleh diberikan kepada mereka membangunkan alat tersebut.