HashFlare

BitConnect.co mempunyai pelbagai ciri-ciri yang harus memenuhi mana-mana anggota komuniti Bitcoin yang semakin meningkat.

Dalam dunia mata wang digital yang dibina di atas konsep tiada institusi(“decentralization”), komuniti Bitcoin yang lebih besar boleh kelihatan keretakan dan jauh walaupun dengan Bitcoin veteran berpengalaman. Dibawa bersama-sama yang berfikiran pengguna Bitcoin dari seluruh dunia boleh menjadi suatu perkara yang berkaitan nasib dan bukannya oleh reka bentuk, dilambangkan oleh fakta bahawa walaupun pemimpin tertinggi Bitcoin mempunyai masalah menyambung, pada masa-masa yang diperlukan. Adakah terdapat tempat di mana Bitcoin boleh mengembangkan pengguna asas global menikmati kehadiran komuniti bitcoin, perdagangan bebas dan peer-to-peer mudah? BitConnect bertujuan untuk menyediakan komuniti Bitcoin semua-dalam-satu yang terbaik daripada 2016.

Apabila mendaftar masuk sebagai ahli percuma di platform BitConnect, “My Page” membolehkan ahli-ahli untuk berbual, mendapatkan pengikut dan berkongsi kandungan Bitcoin dengan cepat. Bertindak seperti Facebook untuk pengguna Bitcoin, mendapatkan skor maklum balas, dan pengesahan alat amanah bagi fungsi dipertingkatkan.

Apabila ahli telah menetapkan diri mereka, skor maklum balas pengguna mereka membuka ciri laman baru. Seperti LocalBitcoins.com, membeli dan menjual Bitcoin untuk ahli BitConnect lain yang dipercayai. Baca berita Bitcoin terkini yang disediakan oleh wartawan Bitcoin Evander Smart yang dipercayai. Juga, ahli-ahli boleh membuat kedai Bitcoin sendiri dalam talian mereka dan menggunakan platform baru BitConnect untuk pinjaman Bitcoin.

“Tidak seperti platform pinjaman Bitcoin P2P konvensional seperti btcjam.com atau bitbond.com, BitConnect.co telah membangunkan dengan cara yang inovatif untuk memberi pinjaman Bitcoin anda dengan risiko yang minimum,” kata BitConnect CFO Vindee. “Platform BitConnect adalah sejenis dana pinjaman Bitcoin dikumpulkan oleh komuniti, diedarkan di kalangan ahli dipercayai dalam komuniti BitConnect, jadi tidak ada keperluan untuk kontrak atau cagaran. Tiada pemberi pinjaman. Tiada penghutang. Hanya komuniti Bitcoin disemak di mana segala-galanya adalah mudah: seorang ahli meminjamkan Bitcoin mereka manakala seorang lagi mendapatkan bitcoin yang mereka dipinjamkan dan sebaliknya “.

Untuk maklumat lanjut dan untuk menyertai komuniti Bitcoin BitConnect yang semakin meningkat, pergi ke BitConnect.co dan mendaftar untuk keahlian percuma anda hari ini.

HashFlare

BERI MAKLUM BALAS

Please enter your comment!
Please enter your name here