HashFlare
Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Bitcoin adalah sumber terbuka (open-source), tiada institusi digital teknologi peer-to-peer yang bekerja dengan cara yang sama seperti BitTorrent. Ia telah merevolusikan dunia kewangan, menjadi lebih diiktiraf, dan telah membawa kepada beberapa altcoin baru yang menarik seperti Dogecoin dan Litecoin.

Panduan ringkas mengenai VPN

Jika anda tidak pernah mendengar tentang VPN, itu bukan masalah. Sifu akan ajar untuk membiasakan anda kepada apa dan bagaimana ia bekerja. Walaupun artikel Wikipedia mengenai VPN memberikan panduan yang baik itu, Sifu akan menerangkannya dari segi mudah.

VPN adalah pelayan (server) di suatu tempat di mana anda disambungkan dan laluan penggunaan Internet anda melalui. Ini bukan sahaja menyembunyikan identiti anda, tetapi juga membuat ia kelihatan seolah-olah anda berada di negara di mana server berada.

Beberapa dekad yang lalu (dan masih hingga ke hari ini), VPN pada asalnya server di dalam syarikat-syarikat untuk pekerja boleh menyambung kepadanya supaya mereka boleh bekerja dari rumah. Kini, mereka lebih biasa digunakan sebagai satu cara yang baik untuk menyembunyikan identiti anda dalam talian, yang telah menjadi sangat penting dalam beberapa bulan terakhir sejak pengintipan ayat-ayat dari NSA. Sebelum ini, VPN secara amnya hanya untuk orang-orang di China yang cuba untuk keluar sekitar “firewall besar” mereka – pada hari ini, rakyat AS dan orang-orang dari seluruh dunia menggunakannya.

Walaupun VPN menggunaka kos wang, secara purata ia hanya MYR 40 hingga MYR 100 setiap bulan, dan boleh pergi serendah MYR 20 atau kurang, yang merupakan harga yang kecil untuk membayar untuk berapa banyak yang mereka tawarkan. Adalah penting untuk memeriksa apa setiap apa perkhidmatan ditawarkan berdasarkan ke atas privasi mereka, kerana beberapa perkhidmatan akan log bila dan dari mana anda berhubung.

Dengan melakukan penyelidikan untuk anda, Sifu akan membantu anda memilih perkhidmatan yang tepat untuk memenuhi keperluan anda. Sifu telah mengkaji secara terperinci lebih 100 pembekal VPN, jadi Sifu telah mendapat idea yang agak baik oleh syarikat menawarkan apa.

Semoga berjaya dengan mencari VPN yang terbaik, dan sila mesej Sifu atau komen dalam artikel jika anda mempunyai sebarang soalan!

Ringkasan VPN Terbaik Untuk Bitcoin

 1. AirVPN
  AirVPN diasaskan oleh beberapa hacktivists selepas perayaan Pirate Parti di Rom pada tahun 2010 yang mengatakan banyak tentang pro-privasi ini, -net-neutral dan -data perlindungan. Dengan 50 server di 10 buah negara dan kelajuan baik tidak ada apa-apa aduan dengan mereka sama sekali.AirVPN mempunyai acara keselamatan yang besar menunjukkan bagaimana anda boleh menggunakan VPN anda ke atas SSL, TOR dan SSH dengan itu memberikan anda sambungan yang lebih selamat tetapi mereka juga menerima pembayaran Bitcoin dari alamat e-mel secara tanpa nama. Syarikat kecil ini mungkin menjadi keterlaluan sedikit bagi kebanyakan keperluan tetapi sangat bernilai untuk dicuba terutamanya kerana mereka mempunyai percubaan 3 hari percuma.
 2. Mullvad
  Mullvad ialah syarikat VPN sangat baru dan kecil yang bermakna terdapat beberapa isu di sana sini tetapi sedang mencuba untuk menjadi salah satu nama VPN yang terbaik dalam perniagaan.Secara keseluruhan mereka mempunyai kelajuan yang besar dan keselamatan dan pelanggan PC yang mempunyai perlindungan suis membunuh dan DNS kebocoran jadi Sifu sangat mengesyorkan mereka.
 3. VPN Area
  Sama seperti Mullvad, VPN Area agak baru kepada dunia VPN tetapi syarikat ini bertempat Bulgaria mempunyai salah satu kakitangan sokongan yang ramah dan terbaik yang Sifu temui.Perisian mereka termasuk setiap aplikasi suis membunuh, perlindungan kebocoran DNS, statistik server dan malah changer IP auto! Walaupun mereka cukup baru, mereka mempunyai kehadiran yang besar di dalam Eropah dan juga negara-negara bukan EU.
 4. IronSocket
  Mereka menyimpan log sambungan, yang berpangkalan di Hong Kong ini kita tidak perlu bimbang terlalu banyak kerana mereka berada dalam kedudukan yang baik untuk melindungi data dan privasi pengguna.Mereka mempunyai beberapa tahap penyulitan tertinggi yang pernah dilihat, kelajuan yang sangat baik dan digabungkan dengan banyak server, mereka menyediakan pakej yang serba boleh yang besar.
 5. NordVPN
  bertempat di Panama, NordVPN mempunyai sedikit kebimbangan tentang undang-undang EU atau AS dan ia meletakkan mereka dalam kedudukan yang sempurna untuk mempunyai polisi ‘tiaak log’. Ia adalah salah satu perkhidmatan VPN terbaik yang berpangkalan di negara bukan dikawal selia dan mereka mempunyai banyak pelayan di seluruh dunia.Mereka mempunyai penyulitan 256bit yang besar dan telah melaksanakan perkhidmatan ‘penyulitan berganda’ di mana data anda disulitkan dua kali sebelum sampai ke destinasi terakhir tetapi ini tidak membawa kepada beberapa kelajuan konsisten. Namun secara keseluruhan ia adalah perkhidmatan yang hebat.
 6. Extra – VPN.HT

Kesimpulan

Menerima Bitcoin adalah satu langkah besar bagi mana-mana pembekal VPN kerana ia menunjukkan dedikasi ke arah privasi internet dan perlindungan kebebasan. Semua perkhidmatan yang telah disenaraikan di atas menyediakan perkhidmatan teras berharga dan berbaloi untuk mencuba.

VPN Tempatan Dari Malaysia

 1. Hide.me
 2. BolehVPN
 3. FinchVPN

VPN Percuma

 1. PrivateTurnel
 2. TurnelBear
 3. SurfEasy
 4. CyberGhost

Nota: Semua sambungan VPN memberi jaminan keselamatan dan tiada pembalakan data pelanggan. Ia terpulang kepada anda untuk menentukan VPN yang boleh dipercayai.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
HashFlare
KONGSI
Artikel sebelum iniApa itu Wallet?
Artikel seterusnyaApa Itu Mining Bitcoin?
Sifu Bitcoin - Pakar Bitcoin | Speaker | Trainer | Coach ‪#‎SifuBitcoin‬ ‪#‎Pakar‬ ‪#‎Trainer‬ ‪#‎Coach‬ ‪#‎Bitcoin‬ ‪#‎BTC‬ ‪#‎Malaysia‬ ‪#‎MoneyMakeMoney‬ ‪#‎BuatDuit‬ ‪#‎Trade‬ ‪#‎Forex‬ ‪#‎Money‬ ‪#‎Currency‬ ‪#‎Duit‬ ‪#‎BitcoinReview‬ ‪#‎BitcoinNews‬

BERI MAKLUM BALAS

Please enter your comment!
Please enter your name here