HashFlare

Ini adalah senarai 2 cloud mining yang masih bertahan Sifu sertai setakat ini. Anda mungkin berpeluang menjadi seorang pelombong (“miner”) seraca jarak jauh (“remote”). Anda tidak perlu lagi membeli perkakasan untung melombong (“mining”) dan memastikan penyenggelaraan pada perkakasan anda. Hanya dengan Cloud Mining, anda sudah boleh membuat pelaburan pada mining bitcoin. Berikut adalah senarai 2 cloud mining yang masih bertahan yang Sifu amati:


HASHFLARE

KEBAIKAN
– Interface Mudah
– Yuran penyelenggaraan yang sangat rendah
– Lombong boleh dipilih
– Pembayaran yang konsisten
– ROI Baik
– Sambungan Segera
– Kontrak jangka tanpa had
– Statistik terperinci

PENGENALAN HASHFLARE
HASHFLARE adalah satu rangkaian baru perkhidmatan cloud mining dibawa kepada anda oleh pasukan HashCoin yang pakar mining kriptografi. Pasukan mereka telah terlibat dengan cryptocurrencies sejak penubuhan Bitcoin dan mempunyai lebih 3 tahun pengalaman dalam bidang cryptocurrencies perlombongan.

Matlamat mereka adalah untuk membuat mining dicapai oleh semua pengguna tanpa mengira umur, lokasi, pelaburan, tanpa teknikal atau pengalaman. Mereka mahu memberikan pelanggan peluang untuk mencuba mining cryptocurrency dan mendapat Bitcoin sebagai ganjaran. Pada skala yang lebih besar, mereka berharap untuk menyumbang kepada pembangunan perkhidmatan mining dan seterusnya kepada pembangunan, penubuhan dan kedua-dua penggunaan Bitcoin sebagai mata wang dan sebagai sistem ekonomi.

Cloud mining menawarkan pilihan yang unik untuk mining dengan kos yang rendah untuk kemasukan serta risiko yang minimum, yang bertentangan dengan model mining tradisional yang melibatkan perolehan, penyelenggaraan dan konfigurasi perkakasan yang sangat khusus.

Oleh kerana sifat mining yang sangat kompleks dan pergantungan kepada banyak faktor luaran (kesukaran mining, kadar pertukaran Bitcoin, kos utiliti dan lain-lain), ia adalah tidak mungkin untuk meramalkan saiz pendapatan individu. Satu perkara yang tidak sukar untuk meramalkan adalah populariti Bitcoin sebagai teknologi utama yang menimbulkan gangguan untuk dekad akan datang.

FAKTA HASHFLARE

PEMBAYARAN
Secara Manual

HARGA
Dari RM8.50 +

ROI (Pulangan atas Pelaburan)
240% Per Tahun

Mining Coin
Bitcoin / Ethereum

Algoritma
SHA-256 / Scrypt / Ether

Website
hashflare


GENESIS MINING

KEBAIKAN
– Syarikat Cloud Mining paling dipercayai
– Pembayaran Harian
– Yuran Penyelenggaraan yang rendah
– Dashboard mudah

PENGENALAN GENESIS MINING
Genesis Mining adalah pembekal hashpower terkemuka dan paling telus dihoskan di dunia bagi Bitcoin dan Altcoins. Dipercayai & berasaskan Pelanggan.

Mereka banyak melabur dalam perkakasan terbaik yang ada untuk hampir dengan teknologi terkini. Bagi anda, ia adalah cara mining yang paling mudah: tidak perlu untuk memasang pelantar atau mempunyai miner panas, kuat di rumah anda.

Genesis Mining menawarkan anda cara yang pintar dan mudah untuk melabur wang anda. Penyelesaian mereka adalah sesuai untuk mereka yang masih baru dalam dunia mata wang kripto, dan juga untuk pakar-pakar cryptocurrency dan pelabur berskala besar. Genesis Mining adalah perkhidmatan yang pertama di Dunia skala besar pelbagai algoritma cloud mining yang menawarkan alternatif kepada mereka yang ingin melibatkan diri dalam mining Bitcoin dan altcoin.

Mereka adalah sebuah pasukan yang pakar dalam sektor mata wang digital dan perkhidmatan teras mereka adalah untuk menyediakan pelantar mining yang paling cekap dan berkesan untuk disewa.

Tidak kira pakej yang anda pilih, anda menyewa teknologi terkini, yang menjamin keuntungan untuk seberapa lama yang boleh. Juga, pelantar anda sewa menggunakan elektrik sangat murah dan disejukkan dengan cekap, terima kasih kepada lokasi terbaik daripada ladang mereka. Selain daripada ini, tidak perlu menunggu untuk penghantaran dan tiada masa mati, yang bermakna anda tidak membazir masa walaupun sesaat mining.

Terdapat promosi biasa, di mana pelanggan yang berdedikasi mereka menerima naik taraf automatik atau kod promo untuk mempunyai peratusan ditambah kepada hashpower mereka, atau untuk mempunyai peratusan dari harga kontrak mereka. Mereka mempunyai program affiliate juga, di mana ia adalah mungkin untuk mendapatkan upgrade yang menarik dengan hanya menjemput rakan-rakan.

FAKTA GENESIS MINING

PEMBAYARAN
Automatik / Harian

HARGA
Dari RM52 +

ROI (Pulangan atas Pelaburan)
166% Per Tahun

Mining Coi
Bitcoin / Dash / Ethereum / Feathercoin / Reddcoin / Blackcoin / Litecoin / Dogecoin / Auroracoin / Lottocoin / Megacoin / Novacoin / Potcoin / Viacoin / DNote / Unobtanium / BitcoinDark / Worldcoin / Zetacoin / Startcoin / Peercoin / Namecoin / CureCoin

Algoritma
SHA-256 / X-11 / Scrypt / Ether

Website
Genesis Mining

HashFlare

4 KOMEN

BERI MAKLUM BALAS

Please enter your comment!
Please enter your name here